Nis

Önem Projesi Bana Bir Masal Anlat Etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan yardımlaşma temalı 'Masal Masal İçinde' adlı çocuk tiyatro oyunu TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anasınıfı öğrencilerine sergilendi. Tiyatro oyunu öncesi ve sonrasında öğrencilerimiz miniklere yüz boyama yaparak keyifli anlar yaşattı. Hem oyunu sergileyen öğrencilerimiz hem de izleyen çocuklar ve öğretmenlerimiz eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdiler. Oyun sonrasında çocuklar tiyatroda rol alan masal kahramanı abla ve abileriyle fotoğraflar çekinerek bu güzel anları ölümsüzleştirdiler.

Nis

Şehitler haftası kapsamında öğrencilerimiz ile darıca şehitliğini ziyaret ettik. Bu ülke için şehadete ermiş tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz

Nis

Okulumuz öğrencileri ile Kütüphane haftası kapsamında  nurbay işci kütüphanesi ziyareti yapıldı.

Nis

Dünya ormancılık haftası kapsamında okulumuz öğrencileriyle gebze TÜBİTAK yerleşkesinde ağaç dikimi gerçekleştirdik.

Mrt

29 YILLIK GÖREV SÜRESİNDE KISA BİR SÜRE ÇALIŞMA ONURUNA NAİL OLDUĞUMUZ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURAN ATİLLA 'NIN EMEKLİLİĞİNİ HAYIRLAYARAK, OKULUMUZA VERDİĞİ EMEKLERDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYOR, EMEKLİLİK HAYATININ HUZUR VE MUTLULUK İÇERSİNDE GEÇMESİNİ  CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUZ.

Mrt

Mektup arkadaşım faaliyetini gerçekleştirmek üzere seçtiğimiz Bitlis Tatvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğrencilerimiz mektuplaşarak sıcak bir iletişim başlattılar. Öğrenciler hem kendilerini tanıtıp hem de sevdikleri bir kitabı hediye olarak göndererek kültürel bir paylaşımda da bulunmuş oldular. Önem öğrencilerimiz mektup ve kitapların yanı sıra kendi el becerileriyle yaptıkları bileklikleri Bitlis Tatvan MTAL' deki arkadaşlarına hediye olarak gönderdiler. Faaliyetin her aşamasına keyifle ve heyecanla katılım sağlayan öğrencilerimiz için oldukça güzel bir etkinlik oldu.

Mrt

18 Maer Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Deniz Savaşının 109. yıl dönümünde , başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ,Çanakkaleyi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 14 MART Pİ günü etkinlikleri düzenlendi. Sınıflar arası yarışmada 1. 10E  2.9E VE 3. 12ATP oldu. Ayrıca pano çalışması yapılarak içinde Pİ geçen kelimelerin öğrencilerle panoya yazılması sağlandı.Kura ile belirlenen öğrencilere küçük hediyeler verildi.Etkinlikte farkındalık oluşturarak emeği geçen Matematik Öğretmenlerimiz Ela AKGÜL ve Tuba ERDEM'e teşekkür ederiz.

Mrt

29.02.2024 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz faaliyet kapsamında Darıca Şehit Polis Edip Zengin Gençlik Merkezi ile işbirliği kurularak öğrencilere Duvar Boyama Etkinliği yaptırıldı. Öğrenciler önceden çizilmiş ve kendi çizdikleri duvar resimlerini hayal ettikleri şekilde boyadılar. Etkinliğe 15 öğrenci aktif olarak katılım sağladı. Ayrıca merkezde bulunan spor salonunda sportif faaliyetlerle enerjilerini atıp sunulan ikramlar eşliğinde sohbet edip sosyalleştiler. Faaliyet amacına ulaşarak öğrencilerin hayal güçlerini ortaya koydukları, stres, kaygı ve teknolojiden uzak keyifli bir gün geçirmeleri sağlanmış oldu.

Ock

Bakanlığımızın etkinlik takvimi kapsamında idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencileri ilgi alanlarına göre yetenek atölyeleri oluşturarak öğrencilerin çok güzel hobi oluşturmaları amaçlandı.Bağlama, gitar, takı, şifalı bitkiler ile çay hazırlama, kampçılık,ilkyardım, Hüsn-ü Hat, dans, masa tenisi gibi atölyelerde öğretmen ve öğrencilerimiz eğlenceli ve verimli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi Ocak ayı etkinliklerinden Divan-ı Lügati-t Türk Okumalarından 'Anlamını Bul Etkinliği, sözlük çalışması yapıldı.

Ock

Bakanlığımızın etkinlik takvimi kapsamında okulumuzda kermes yapıldı. Müdür Yardımcımız Miracan ÖZYURT, Sağlık hizmetleri Öğretmeni Filiz EKİNCİ YAMEN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Arzu YALÇIN işbirliği ileyapılan kermesin geliri Okul Aile Birliği hesabına aktarılmıştır.Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

ocaeli Valiliği ÖNEM Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Şehit Polis Edip Zengin Gençlik Merkezi 'nde "GÖR DÜŞÜN HAYAL ET" etkinliği ile hem eğlendik hem de bileklik yaptık. Emeği geçen öğretmenimize, Gençlik Merkezi müdürümüz ve Gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen siniflararasi kız futsal turnuvası sonuçlandı. Turnuva hakemi Süleyman Eren KARAHAN, En İyi Kaleci Ferah ÇELİK,  Gol Kraliçesi Rozerin BOZDAĞ (7 Gol)

Dereceye giren siniflar: Turnuva birincisi 10-C, Turnuva ikincisi 9-A, Turnuva üçüncüsü 9-C, Turnuva dördüncüsü 9-E Sınıfı. Turnuvaya katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

'' Türkiyenin Yer şekilleri Konulu Maket Tasarımları'' okulumuz giriş katında yer alan  sergi salonda sergilenmekte olup. Serginin ortaya çıkmasını sağlayan. Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Mine Köstek'i ve 10. Sınıf öğrencilerimizi verdikleri emekler için yürekten kutluyoruz.