Nis

Okulumuzda Spor Kulübü etkinlikleri kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz Arzu Yalçının gerçekleştirdiği dart turnuvasında dereceye giren siniflarimiz: 1. 9-C (1.Takim)Buket ÖZSOY- Nilayda ŞENGÜL-Ömer Alp BAYRAKTAR 2. 9-C (3.Takim) Fatma ÇİĞDEM-RumeysaNur TINAZTEPE-Feyzanur KALAYCI 3. 10-B Zeynep Rana AĞCA-Senanur YALÇIN-Elmas Tuana AYDIN 4. 9-C (2. Takim) Kadir Yasir KAYA- Enes KARAHAN- Hüsamettin ŞAHİN.

Turnuvaya emeği geçen Arzu YALÇIN öğretmenimize teşekkür ediyor, katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

DÜNYA SAĞLIK HAFTASI münasebetiyle okul Müdürümüz M. Tuncay KOÇBAY, Müd. Yard. Ayşe GÜVEN, meslek dersi öğretmenlerimiz Nurdan BULUT, Dilek ATİLA ve görevli öğrencilerimiz ile birlikte Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulunmuşlardır.

Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim şube müdürü sayın Kasım İŞLEK ve Halil İbrahim DEMİRTAŞ’ın tansiyon, satürasyon kontrollerini yapan öğrencilerimiz aynı zamanda sağlıklı olmanın önemi üzerine de bilgilendirme yapmışlardır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

31 Mart 2023 cuma günü "Meslek lisesi öğrencileri hayata dokunuyor "projesi kapsamında Darıca Belediyesi engelsiz yasam merkezinde yetişkinlere ilkyardım eğitimi verildi. Bir yandan öğrencilerimiz de  engelli bireylerle el sanatları etkinliği yaptılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Tuba Arıkan ve Müdür yardımcısı Ayşe Güven eşliğinde öğrencilerimiz Darıca Şehit Edip Zengin Gençlik ve Spor Merkezi'nin kitap okuma halkası etkinliğinde kitap kritigini yapmak için Ormanya' da bulunan Orman Kütüphanesi'ne gittiler. Kar yağışı eşliğinde George Orwel'ın "1984" adlı romanını konuşup, analiz yaptılar.

Gençlere bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Resul Kotan'a ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Tunç'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Kocaeli Valiliği ÖNEM Projesi kapsamında Şehit Edip Zengin Gençlik ve Spor Merkezi'nin konuğu olarak  "Gör, Düşün, Hayal Et" etkinliğinde takı tasarım atölyesine katıldılar. Emeği geçen çalisma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününün 108. yıldönümü için yapılan kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Çok  duygu dolu ve etkileyici dakikalar yaşandı.

Mrt

OKULUMUZUN SİVİL SAVUNMA KLUBÜNÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU DEPREM TATBİKATI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Mrt

14 Mart Dünya Pİ Günü kapsamında okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü Matematik öğretmenimiz Ela AKGÜL Satranc Turnuvası düzenlemiştir. Emeği geçen öğretmenimize ve katılan  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA EDEBİYAT ÖĞRETMENİ RABİA KARAKAYA İLE GÖREVLİ ÖĞRENCİLERİMİZ 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ'NÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ORATORYO VE ŞİİRLERLE SUNDULAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Öğretmen Füsun Erdemir Mtal olarak Kocaeli Valiliği Önem Projesi "Ben de Varım" etkinliği kapsamında okulumuzda Polislik hedefi olan öğrenciler ve Önem öğrencileri ile birlikte sorumlu Hamimiz Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni MANAP'ı makamında ziyaret ettik.Misafirperverliği için Darıca İlçe Emniyet Müdürüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Ilce saglik mudurlugu diyetisyeni Pınar Kılıçsokan tarafından öğrencilerimize Diyabet ve Beslenme konularında eğitim verildi. Öğrenciler Diyabet ve Çölyak hastalıkları konusunda bilgilendirildi.

DARICA ADINA KONTEYNIR KENT

Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak ,

Öğretmenlerimiz velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte gönüllü yardım kampanyası başlatılmıştır.