Haz

Okulumuzda karne töreni yapıldı.2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında 9 10 11 ve 12.sınıf birincilerine ödülleri verildi.Öğrencilere karneleri dağıtıldıktan sonra Okul Müdürümüz M. Tuncay KOÇBAY veda konuşması yaparak öğrencilere iyi tatiller diledi.

Haz

Kocaeli Kongre Merkezinde Sayın Valimiz Seddar YAVUZ'un Önem Projesi Galası yapıldı.Okulumuz Darıca İlçe  Milli Eğitim standında ürünlerini sergiledi.Proje Yürütücüsü olarak OKulumuz Müdür Yardımcısı Miracan ÖZYURT'a . Ttürk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Tuba ARIKAN'a , Rehber Öğretmenimiz Yasin ŞAFAK 'a ve projede emeği geçen birçok öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 11.sınıf öğrencileri ile 3 otobüs Çanakkale'ye geziye gitti.Gençlerimizin milli manevi değerlerini diri tutmak adına yaparak yaşayarak öğrenmenin de uygulandığı gezide öğrencilerimizin hem tarihini tekrar hatırladı hemde eğlenceli vakit geçirdi. Emeği geçen Darıca Belediyesine teşekkür ederiz.

Haz

5-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 4. Darıca Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına 3 ogrencimiz ile katıldık.Katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz. Turnuvada emeği geçen Matematik öğretmenleri Ela AKGÜL ve Tuba ERDEM'e teşekkür ederiz.

Haz

Spor Kulübünün haziran ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda "Bahar  Şenliği " düzenlendi.  Ögrenci ve öğretmenlerimizin de katıldığı çeşitli yarışmalarla eğlenceli bir gün yaşandı. Şenliğimiz halay ve horonlar çekilerek sona erdi. Şenlikte emeği geçen  başta Müdür yardımcısı Miracan ÖZYURT, Beden eğitimi öğretmeni Arzu Yalçın, Biyoloji öğretmeni Gülşen Erzurumlu , emeği geçen çoğu öğretmenimize tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Mayıs 2023tarihinde Öğretmenimiz Fatma ÜNLÜ tarafından , Neşet Yalçın Anadolu Lisesi ve okulumuz öğrencileri ile birlikte , Aslan Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerine OYUNLARLA İLK YARDIM etkinliği tiyatro gösterisi şeklinde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen  öğretmenimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

12 Mayıs 2023 tarihinde Öğretmenimiz Ela AKGÜL tarafından düzenlenen MİNİKLERLE SANTRANÇ ETKİNLİĞİ kapsamında Aslan Çimento İlköğretim Okulunda etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.Okul Müdür Okan YAZICI 'ya , Öğretmenimiz Ela AKGÜL'e ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Edebiyat öğretmenlerinden Fatma Ünlü, Beden eğitimi öğretmeni Arzu Yalçın, Müzik öğretmeni İ. Büşra Türk ve Biyoloji öğretmeni Gülşen Erzurumlu görevli öğrencilerimiz ile birlikte 19 Mayıs Atatürk 'ü anma gençlik ve spor bayramının okul kutlama  programını gerçekleştirdiler. Programda basketbol şovu, step gösterisi gibi sporsal etkinliklere de yer verildi.Öğrenciler heyecan ile Türk bayraklarını sallayarak günün anlam ve önemi ile coştular.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Darica Belediyesi, Darica ilce Milli Müdürlüğü  ve Darica Genclik Spor Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftasında düzenlenen etkinlikte "Önem Projesindeki öğrencilerimiz harekette önem var" diyerek doyasıya eğlendi.

May

18 Mart Çanakkale Şehitleri anma ve Deniz Zaferi kutlamasını ilçe programında hazırlayıp, görevli olan okulumuz öğretmenlerine Kaymakam Yüksel KARA'nın başarı belgelerini okul Müdürümüz M. Tuncay KOÇBAY öğretmenlerimize öğretmenler odasında tüm öğretmenlerimiz ile beraber takdim etti.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

04.05.2023 tarihinde okulumuzun bulunduğu mahalle sakinimizin bahce düzenlemesi ve süslemesi yapıldı.Etkinlikte emeği geçen Coğrafya öğretmeni Mine köstek hocamıza ve 10.sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Meslek öğretmeni Hülya Şirin ve Rehber öğretmeni Yasin Şafak  ile görevli öğrencilerimiz 03.05.2023 tarihinde Nenehatun Eyuboglu camisinde cemaatin tansiyon ölçümlerini  ve bilgilendirmesini  yaptılar.

May

Çevre koruma kulübü  öğretmenleri Filiz Yamen ve Hülya BULUT kulüp ögrencileri ile atık su arıtma tesisine gezi düzenlediler.Yaparak yaşayarak öğrenme metodunu uygulayarak öğrencilerde farkındalık oluşturdular.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

01.05.2023 pazartesi günü Okulumuz öğrencileri Darıca belediyesi tarafından verilen otobüs ile Müdür yardımcısı Miracan ÖZYURT ile 45 kişi olarak Atatürk havalimanına teknofest gezisi yaptılar. Öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini arttırmak ve pronelere karşı merak uyandırmak için yapılan TEKNOFEST gezisinde öğrenciler çok mutlu ayrıldılar. Emeği geçen öğretmenize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz çok amaçlı salonunda velilerimize, "En iyi Narkotik polisi Anne "eğitimi verildi, velilerimiz çok memnun ayrıldılar, emeği geçen kocaeli Narkotik şubeye teşekkür ederiz.