Ara

Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin'in projesi olan Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında pano çalışması ve " Bilen Oturur" etkinliği yapıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

ÖFEMTAL 2023 Kocaeli Valiliği ÖNEM projesi kapsamında ' Misafirim ol ' etkinliği dolayısıyla okulumuz 9.sınıf öğrencilerinden Hazal MİZİRAK'ın evine konuk olduk. Ailesini ziyaret ederek hoş sohbet ettik.Öğrencimize ve ailesine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza 24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması için, Darıca BElediyesinden Öğretmenler odasıına filtre kahve  makinesi hediye edildi.Ayrıca her öğretmenimize french press hediye ederek öğretmenler günümüzü kutlayan Sayın Belediye Başaknımız Muzaffer BIYIK 'a teşekkür ederiz.

Ara

Sayın Velimiz öğrenciniz ile ilgili , okulumuzda yapılan sınavlardan ve devamsızlık gibi konularda haber alabilmeniz için paylaştığımız yazıyı okumanızda fayda var. Bakanlığımız tarafından uygulanan sistem tüm operatörleri kapsamaktadır.Bilginize.

Ara

Okulumuz önem öğrencileri  Koshados işbirliği ile Gebze Balçık köyüne fidan dikimi etkinliği düzenledi.Öğrencilerimiz doğada yürüyüş yapıp, 150 fidan diktiler, çevre bilinci ve doğa hassasiyeti oluşan öğrencilerimiz çok mutlu ayrıldılar. Emeği geçen Koshados başkanı Emre Polata teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz  Müdür yardımcısı Ayşe GÜVEN, Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Asiye KALAY, Beden Eğitimi Öğretmeni Arzu Yalçın ve Müzik öğretmeni İ.Büşra Türk tarafından  emeği geçen öğrencilerimiz ile beraber Gazi Mustafa Kemalin ebediyete yolculuğu canlandırıldı.Bu çalışmanın ortaya çıkmasında destek veren Müdür vekili Abdullah ÇERMAOĞLU'na teşekkür ederiz.Emeğinize sağlık arkadaşlar.

Kas

Okulumuzda  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl kutlamaları hafta boyunca sürdü.Gerek öğretmenlerimizin gerekse de idarecilerimizin emekleriyle ortaya renkli görüntüler çıktı.Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Rabia KARAKAYA rehberliğinde öğrencilerimiz Kurtuluş savaşında emeği geçen büyüklerimizi canlandırdılar.Müzik öğretmeni İ.Büşra Türk tarafından koro ile öğrenciler Cumhuriyet marşları söylediler.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Okul Müdürümüz ve müdür yardımcıları moral ,motivasyon için Önem öğrencilerinin de olduğu öğrencilerimize mangal etkinliği yaptı.Öğrencilerin  mangal ile karnını doyurmasıyla beraber,voleybol ve yakar top da oynayarak seneye moralli başlamaları sağlandı.Başta Okul müdürümüz Turan ATİLLA olmak üzere emeği geçen idarecilerimize de teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını Okulumuzda futbol turnuvası ile taçlandırdık..Sınıflar arası futbol turnuvasında 9-D sınıfı 3. 10 -E  sınıfı 2. 10. C sınıfı 1. olarak madalyonlarını aldılar.Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmeni Arzu YALÇIN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi,turnuvada dereceye giren öğrencilerimize madalyonları verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim  yılı Okul Aile Birliği toplantımızı yaparak,yeni yönetimi velilerimizin katılımı ile seçtik.

Ekm

Değerli Öğrencilerimiz bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutlayacağız. Bu analamlı yılın sizlerin duygu dünyalarında neler hissttirdiğini daha iyi analayabilmek ve bu anlamlı yılın sizlerin perspektifinden nasıl göründüğünü görebilmek için okulumuzda fotoğraf yarışması düzenliyoruz. ''Cumhuriyet 100 yaşında'' temalı bu yarışmaya cep telefonlarınızdan çektiğiniz fotoğraflar ile katılım sağlayabilirsiniz. Aşağıda yer alan linkte yer alan katılım koşullarını dikkatlice inceleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Bizlere göndermiş olduğunuz bu fotoğraflar komisyon tarafıdan incelenecek ve  şartnamedeki koşulları taşıyanlar yarışmaya dahil olacaktır. Yarışma sonuçları okulumuz internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. Son katılım tarihi 24.10.2023. Göndereceğiniz fotoğrafları heyecanla bekliyoruz.

VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİMİZ

Ağu

1 .08.2023 tarihinde göreve başlayarak ayağının tozuyla okulun onarımına başlayan Okul Müdürümüz Turan ATİLLA okulu yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak için canla başla çalışıyor.

Haz

Okulumuzun çok değerli Müdürü M. Tuncay KOÇBAY 'a Öfemtal ailesi olarak veda düzenlendi.Görev yaptığı 8 yıl içerisinde okulumuza kattığı katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.